Ce este ASAT

Asat-ul este un parteneriat intre producatori si un grup de consumatori avand ca obiectiv de a contribui la dezvoltarea unei agriculturi durabile si la promovarea unei economii solidare intre oras si sat urmand sa asigure consumatorilor o alimentatie sanatoasa la un pret just. Urmarim dezvoltarea agriculturii romanesti reducanduse importurile de produse agricole, produse cu un continut de substante chimice.

Asociatia isi doreste promovarea transparentei in modul de productie , in actul de vanzare a produselor agriclole, consumatorul avand dreptul sa viziteze fermele si loturile in care se produc produsele ce se gasesc in cosul alimentar oricand pe perioada contractului,va fi totodata informat cu toate activitatile si materialele folosite in procedeul de productie .

Cantitatea si pretul produselor aflate in cos (negociate in prealabil intre producator si consumator) vor ramane neschimbate pe toata perioada contractului indiferent de pretul pietii

Livrarea se va face intr-un punct , zi si ora stababilite , ramanand stabile pe toata perioada contractului

Consumatorii au obligatia achitarii unui avans la incheierea contractului din care se va scadea valoarea cosului

Pe perioada contractului consumatorul va primi informatii prin e-mail asupra situatiei financiare , asupra surplusului de produse existente , consumatorul poate comanda un surplus de produse la cosul saptamanal.

Pentru mai multe informatii , contactati producatorul:
Jivu Ioan
Loc.Belint nr.629
Tel:0722292871
e-mail : jivu_nelutu@yahoo.com